ComplimentaWork – enkelt, fleksibelt og sikkert

Moduler – sammensæt selv de funktioner du har brug for i din klinik

ComplimentaWork er modulopbygget og du kan selv sammensætte de funktioner du har brug for i din klinik. Du har adgang til dit kliniksystem fra hvilken som helst computer, tablet eller smartphone uanset hvor du er – dvs. du er på, når du ønsker det, enten du er på klinikken, hjemme eller et tredje sted. Det eneste, der kræves, er en internetforbindelse.

Du skal ikke tænke på backup, installationer eller opdateringer – det sker automatisk. Naturligvis er ComplimentaWork godkendt af MedCom og Datatilsynet og med automatisk opdatering af regionens takster ifølge overenskomsterne.

Brugen af ComplimentaWork er enkel og intuitiv. Opbygningen af skærmbillederne gør kliniksystemet let at bruge, og hvis du alligevel skulle komme i tvivl, har vi top – prioriteret vores support, så du primært bruger din tid på dine klienter og din fritid.

Vi gør det, vi er gode til, så du får mere tid til dine patienter

Med ComplimentaWork får du hurtigt og effektivt styr på dine patienter/behandlinger samt administrative rutiner i klinikken. ComplimentaWork er modulopbygget og indeholder de nødvendige funktioner til at være i dialog med patienter, regionen, revisor og ikke mindst intern kommunikation. Du kan koncentrere dig om dine patienter og vide, at administration og økonomi fungerer.

Med ComplimentaWork’s kalender- og online bookingfunktion har du et hurtigt overblik over klientbookninger og en let adgang for dine kunder til selv at booke via din website. Bookingdelen kan tilkobles vores kommunikationsmodul, som indeholder SMS og e-mail påmindelsesfunktion. I kalenderfunktionen er der naturligvis seriebooking, fremmøderegistrering, ventelister, behandlernes individuelle arbejdstider, m.m.

Complimenta kendt for at lytte til kundernes ønsker og hurtigt implementere forbedringer.

Hvis du vil vide mere, så send en mail til os her… eller ring til 8830 7600.