Fysioterapeut med træningscenter

Vi udvikler hele tiden specifikke løsninger af ComplimentaWork til fysioterapeuter med træningscenter. Vores system er modulopbygget og består af et grundmodul med alle de basale funktioner, som et moderne kliniksystem kræver.

Med vores Træningscenter-modul har du fuld integration mellem ComplimentaWork og dit træningscenter. Dette sikrer dig, at du automatisk får alle relevante data én gang og ikke skal indtaste data flere steder.Derudover kan du få genoptræning på henvisning med automatisk indberetning til regioner og sygesikringen danmark. Dermed sparer du tid, som kan anvendes på behandling af klienter.  I Træningscenter-modulet er der de samme funktionaliteter som i ComplimentaWork som for eksempel fremmøderegistrering, online hold-booking, bødemodul samt mulighed for automatisk udsendelse af SMS og/eller mail til dine patienter/klienter.

ComplimentaWork er opbygget, således at du nemt og brugervenligt kan komme fra een funktion til en anden. Systemet kører på både PC og MAC – og du kan endvidere anvende iPad, iPhone og Smartphone til udvalgte funktioner.

ComplimentaWork er designet til fuld fleksibilitet hos dig som bruger. Har du ønske om yderligere funktionalitet kan du anskaffe ekstra moduler, således at ComplimentaWork er tilpasset dine behov. Og du kun betaler for de moduler, som du har behov for i din klinik.

Hvis du vil vide mere, så send en mail til os.