Vi samler på glade kunder
– vil du være en af dem?

Vi har samlet en række spændende referencehistorier fra vores kunder, som findes indenfor:

  • Fysioterapi
  • Fysioterapi med træningscenter
  • Fodterapi
  • Kiropraktorer
  • Alternative behandlere
  • Psykologer
  • Klinikkæder
  • Sundhedshuse
  • Kommunal genoptræning

Vi opdaterer løbende med nye referencehistorier, som fortæller om vores kunders udbytte  af ComplimentaWork.

Kim Bergholdt, kiropraktor og direktør, www.musklerogled.dk:
”Da vi i 2007 startede vores tværfaglige klinik, www.musklerogled.dk faldt valget blandt de mange udbydere på ComplimentaWork. Et valg vi ikke har fortrudt. Complimentas internetbaserede system giver os den fleksibilitet og mobilitet, som vi har brug for i vores klinik. Vi er ofte er på farten og ser patienter i sportsklubber og på firmaordninger, hvor man normalt ikke har mulighed for at komme til sit journalsystem. Derudover har det overrasket os positivt, at systemet hele tiden er under udvikling og løbende opdateres i forhold til de ønsker og behov, der opstår i klinikken. Vi kan derfor varmt anbefale Complimenta til klinikker, som ønsker et mobilt system, hvor man altid har journalsystem og klinikkalender lige ved hånden.”

Flemming Enoch, specialist, fysioterapeut MR Dip MT, www.fysiq.dk:

”Med Complimenta synes jeg, at jeg har en leverandør, der har samme mål som jeg. At arbejde hen mod et system, der på den bedst mulige måde servicerer klinikejer, fysioterapeuter, patienter og medlemmer. Complimenta er jo ikke i mål endnu. Det kommer de nok heller ikke aldrig for der vil hele tiden være fysioterapeuter, der kommer med nye ideer til udvikling. For mig er det vigtigt at have en IT-leverandør, der lytter til de ideer, så systemet hele tiden er i udvikling.”

Cherie Schjøtz-Pedersen, fodterapeut:
”Tak for jeres system, som efter en kort introduktion, er nemt at arbejde med. Skønt med jeres hjælp med lokationsnummer, refhost, danmark og digital signatur. Dejligt at I kunne ”klare ærterne” for mig. Alt i alt har systemet gjort en del administrative opgaver meget lettere og mere overskuelige, b.la. afregningen til Regionen og danmark, som kører automatisk. På den måde kan jeg koncentrere min energi om det primære for mig, nemlig fodbehandlingerne. Fint at I løbende tilpasser og udvikler systemet til os brugere. Det er positivt at vide, at I arbejder på at forbedre tegnsystemet. For mig er vigtig at kunne få hjælp hurtigt når jeg har et problem med systemet. Heldigvis er der normalt ingen eller kun ganske kort svartid hos jer.”