Klinikkæder

Vi udvikler hele tiden specifikke løsninger af ComplimentaWork til klinikkæder. Vores system er modulopbygget og består af et grundmodul med alle de basale funktioner, som et moderne kliniksystem kræver. ComplimentaWork indeholder derudover følgende moduler:

Med Klinikkæde-modulet kan du koble flere klinikker sammen, således at du kan arbejde på tværs af klinikkerne med et login til alle klinikker i kæden. Endvidere etableres en såkaldt superklinik, så du på en nem og overskuelig måde kan se konsoliderede oplysninger på tværs af klinikkerne.

Dette gælder regnskabsdata, som både laves som regnskab for de enkelte klinikker samt som et samlet konsolideret regnskab for hele klinikkæden. Med Klinikkæde-modulet kan der  endvidere deles kalendere og journaler på tværs af klinikkerne. Ligesom en sekretærfunktion kan arbejde på tværs af alle klinikkerne, som sikrer en effektiv udnyttelse af sekretærfunktionen. Hvis Klinikkæden har ét fælles træningscenter kan der endvidere trænes med eet medlemsnummer og kort, hvor alle aktiviteter samles under medlemmets journal/behandlingsjournal.

ComplimentaWork er opbygget, således at du nemt og brugervenligt kan komme fra én funktion til en anden. Systemet kører på både PC og MAC – og du kan endvidere anvende iPad, iPhone og Smartphone til udvalgte funktioner.

ComplimentaWork er designet til fuld fleksibilitet hos dig som bruger. Har du ønske om yderligere funktionalitet kan du anskaffe ekstra moduler, således at ComplimentaWork er tilpasset dine behov. Samtidig sikrer det dig, at du kun betaler for de moduler, som du har behov for i din kæde af klinikker.

Hvis du vil vide mere, så send en mail til os.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *